м. Дніпро, вул. Андрія Фабра (Сєрова), 4+38 056 234 41 01+38 067 425 00 42
Charm Studio - services

7 золотих правил красивої шкіри

Гладка шкіра, здоровий колір обличчя - основа нашої краси. На щастя, існує ряд простих правил, дотримання яких дозволить будь-якій жінці наблизитися до жаданого ідеалу.

  1. Водний баланс. Про те, як важливо пити багато води, знають, мабуть, усі. Однак аж ніяк не кожен з нас виконує це просте правило. Цілком даремно! Оптимальне споживання води (близько 8 склянок на добу) вирішить багато проблем і оздоровить організм в цілому. І сяюча здоров'ям, молода шкіра - лише один з «бонусів», який ви отримаєте. Вода, зрозуміло, повинна бути чистою і якісною.
  2. Живлення. Хоча зовнішній вплив на шкіру дуже важливий (недарма на ринку косметології постійно з'являються нові креми та інші засоби), не можна забувати і про внутрішнє «підживлення». Тому, складаючи меню, слід обов'язково враховувати наступні моменти:
    • Все добре в міру. Золота середина - головне правило здорового харчування. Наша шкіра погано реагує як на строгу дієту, так і на надмірно рясні трапези.
    • Green. Зелений колір - ваш друг! Введіть в своє меню темно-зелені листяні овочі - і насолоджуйтеся результатом. Ваша шкіра буде вдячна за таку турботу.
    • Зволожуючі продукти. Зволожувати шкіру зовні допомагають спеціальні креми. Зсередини - продукти, що містять Омега-3 і Омега-6 жирні кислоти. До їх числа відносяться: лляні насіння, жирна морська риба, печінка тріски, оливкова олія, рибний бульйон, базилік, брокколі, курячі яйця, цвітна і брюссельська капуста, горіхи (кешью, волоські та інші).
    • Вітаміни та мінерали. В ідеалі вітаміни і мінерали ми повинні отримувати безпосередньо з їжі. Якщо ж раціон по тій або іншій причині недостатньо насичений корисними речовинами, їх слід вводити окремо, наприклад, - у вигляді вітамінно-мінеральних комплексів і всіляких капсул.
  3. Відпочинок. Будь-які стреси згубно позначаються на стані нашої шкіри. Тому необхідно стежити за своєю нервовою системою і регулярно влаштовувати собі повноцінний відпочинок. Надмірні навантаження ведуть до ослаблення організму, що негайно відбивається на зовнішності. Шкіра гостро реагує на такого роду негаразди.
  4. Восьмигодинний сон. 8 годин здорового сну - головне правило красивої шкіри! Причому заснути бажано ще «сьогодні», тобто до опівночі - саме в цей час в шкірі відбуваються основні відновлювальні процеси.
  5. Шкідливим звичкам - ні! Про куріння і зловживання алкоголем слід забути з багатьох причин, і красива молода шкіра - тільки одна з них.
  6. Захист проти УФ. Як відомо, під впливом ультрафіолету шкіра в'яне значно швидше - цей процес отримав красиву назву «фотостаріння». Щоб уникнути плачевного ефекту, обов'язково захищайте шкіру від сонячних променів. Сучасна індустрія краси пропонує для цього масу косметичних засобів з УФ-фільтром.
  7. Професійний догляд. Звичайно, домашній догляд необхідний, проте після 25 років власних зусиль виявляється мало. Жінкам, які прагнуть зберегти молодість і красу на довгі роки, слід пам'ятати про ефективність салонних процедур. Професійні методики омолодження - ключ до вашої нев'янучої краси!