м. Дніпро, вул. Андрія Фабра (Сєрова), 4+38 056 234 41 01+38 067 425 00 42
Charm Studio - services

L'Oreal. Проект на YouTube

Компанія L'Oréal Paris, світовий лідер косметичної індустрії, запустила на YouTube новий онлайн-проект - академію краси BeautyTUBE.

Мета даної ініціативи - підтримати талановитих початківців візажистів у Франції. Щоб реалізувати себе, кожен бажаючий отримає шанс протягом 6 місяців публікувати свої beauty-відео, вивчати які стануть керівники проекту та представники YouTube. У перспективі - реальна можливість постійної співпраці з каналом.

Глядачам продемонструють різні варіанти догляду за собою і техніки макіяжу, новинки косметики і інші сюжети, що стосуються косметичної сфери і безпосередньо L'Oreal.

На даний момент відібрано 10 ймовірних учасників, вибір на користь яких був зроблений після аналізу їх відео-сюжетів на каналі.

Перша трансляція каналу, що запланована на червень, включатиме матеріал, знятий в паризьких студіях YouTube: майстер-класи, відео-уроки та інший корисний контент. Випуски плануються щотижневі. По завершенні півроку кожному учаснику видадуть диплом BeautyTUBE diploma і переведуть на другий етап проекту.