м. Дніпро, вул. Андрія Фабра (Сєрова), 4+38 056 234 41 01+38 067 425 00 42
Charm Studio - services

"Друга шкіра" проти зморшок від вчених з MIT

Новинку, названу «другою шкірою», створили вчені з Массачусетського Інституту Технологій спільно зі своїми гарвардськими партнерами. Вони запевняють, що даний засіб розгладжує зморшки, бореться з темними колами під очима і вирішує ряд інших актуальних проблем косметологічного характеру.

Ефект омолодження зберігається протягом 24 годин і досягається завдяки тому, що засіб, представлений у вигляді гелю або крему, «запечатує» вологу всередині шкіри. По закінченню доби матеріал можна змити - за запевненнями винахідників, слідів на одязі і інших поверхнях не залишиться.

На думку Барбари Гілхрест, чинного президента Американської Асоціації вивчення шкіри і співавтора дослідження, споживач з радістю зустріне новинку, що діє за принципом тонкої плівки і не викликає косметичного дискомфорту. Більш того, це може відкрити нову сферу коштів, які більш ефективні і комфортні у використанні.

Оригінальний винахід вчених з MIT є продукт майбутнього і поки не користується масовим попитом - головним чином, через вкрай високу вартість. Приблизна ціна за обсяг, якого вистачить на місяць, сягає $ 500.